HELGE EYSERS BLOG

Jag älskar politik! Tyvärr är den svenska politiken tråkig. Det är alldeles för få som vågar krydda orden här i Sverige. Politiken här har förvandlats till en orgie i självförakt och ursäkter! Politiker i Sverige vågar inte sticka ut hakan! Allt ska vara ett gulligt kramkalas. Vågar någon sticka ut så skriker alla, rasism, homofobi, xenofobi, islamofobi (Sverige verkar vara världsledande när det gäller att drabbas av fobier), antifeminism etc. Allt skall vara så extremt enfaldigt jämlikt och alla känner sig diskriminerade! Skulle det finnas ett VM för politisk korrekthet och ”konsensus” skulle nog svenskarna ta alla medaljer! Jag kommer nog aldrig att påverka den svenska politiken, vare sig lokalt eller på riksplanet, men kanske kan jag få en och annan att tänka till, vilket är omöjligt då de flesta människorna i detta land verkar vara sjukligt inavlade i socialistiska tankestrukturer.

Personligen tycker jag det är kul med fobier och jag älskar verkligen mina fördomar. Finns det något roligare att förnedra sina meningsmotståndare! Sarkasm, humor, dumma och bitska kommentarer tycker jag tillhör det politiska livet och att det finns alldeles för lite av i den svenska politiken. Det ska jag åtminstone försöka ändra lite på! Ni kommer säkert att tycka att det mesta som jag skriver är skit så jag kommer inte att be om ursäkt för det jag skriver! Ok ibland måste väl även jag skämmas för det jag sagt, och vilket gud förbjude,krypa till korset och ändra mina åsikter. Jag har visserligen aldrig blivit mobbad i mitt liv, men jag tror jag tål mothugg och förnedring och kommer inte att gråta i första taget! Kom ihåg att ni som tar er på största allvar och är lättkränkta kanske borde ha en snuttefilt i närheten.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är win_20200310_10_44_43_pro.jpg

Politik för mig inbegriper många saker! Det handlar om att få andra människor att tänka och att göra just som jag vill! Att göra det bättre just för mig och mina åsiktsfränder. Att det ska gagna alla och envar ligger inte i mitt intresse. Svenska jantelagen kan ta sig i brasan. Jag lovar att jag kommer vinkla fakta så det stämmer överens med mina åsikter. Det spelar ingen roll att försöka komma med fakta! De flesta svenskarna är ofta alldeles för dumma för att ta till sig fakta. Svenskarna klarar bara av att rabbla upp floskler – speciellt sådana som de har lärt sig på universitetet – deras självständiga och kritiska tänkande ligger enligt min åsikt på småbarns nivå. Ett tydligt exempel är den fundementalistiska dyrkan av den stora vetenskaparen och gudinnan Greta.

SÅ LÅT OSS BÖRJA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: